30 april

Gick hem från skolan med magont och illamående, känns dock mycket bättre nu så får se hur det blir med träningen sen. Just nu håller jag på att ladda upp klippen från JB. Tar sjukt lång tid! Bara 75% på första klippet än så länge och det är 5 klipp så det lär ta ett tag haha.
 
Nu tänkte jag kolla lite Gossip Girl medans jag väntar.
 
 
 

 
 
 

29 april 2013

Idag har jag varit i skolan som vanligt, hade NP i engelska som jag tror gick rätt så bra! När jag kom hem satte jag mig vid datan och tänkte lägga upp en ihopklippt video från JB men då va det fel filtyp och alldeles för stor fil så jag fick dela upp den i 5 (?!) delar. Ska försöka få upp klippen här imorgon för nu ska jag snart bort till konstgräset och titta när min bror spelar match så jag har inte tid nu.
 
Sneak peak... ;)
 
 

Believe

Tänkte klippa ihop en video med lite gott och blandat från konserten, får se när den blir klar men jag lovar att den kommer! 
 
Köpte en keps i Globen.
 

Best Day Of My Life


2013-04-16

Ni fattar inte hur besviken jag är just nu. Jag var bara ett klick ifrån att köpa bästa biljetterna i hela globen till Justin. Det släpptes fler biljetter idag. Jag har ju redan biljetter men jag tänkte bara gå in på ticnet för att se om de var slut. Då får jag se att det finns Golden Circle. Men då ska jag självklart lyckas trycka på bakåt-knappen och när jag tryckte på de igen så var de sålda! Jag har dock inte fått mina biljetter ännu, men jag hoppas på att de kommer i veckan annars vet jag inte vad jag gör.
 
Snart ska jag iväg på fotbollsträning i detta underbara väder, jag kan nog skippa underställ idag, eller vad tror ni? ;)
 
gotta love his instagram... ;)

1 VECKA KVAR

 
 

Gossip Girl gör min dag

 
 
 
 
 
 
 

2013-04-14

Idag har jag spelat match med a-laget. Vi mötte Tibro aik's 98-or (alltså killar) och förlorade med 6-1 tror jag. Men dom hade med fyra 97-or och en 96-a och resultatet speglade inte matchen. Jag tyckte vi hade bättre spel.
 
Imorgon är det 1 VECKA (!!) kvar tills jag ska till Stockholm och gå på Justin's konsert. Så sjukt taggad!!
 
 
 
 

Förlåt!

Jag vet att jag inte har bloggat på hur länge som helst, ber om ursäkt för detta. Jag ser att några har tittat in här varje dag ändå, vilket är jättekul! Nu ska jag i alla fall försöka få igång bloggen igen.
 
Idag har jag varit i skolan, även fast det var lördag, för det var öppet hus. Var där i 3 timmar och är ledig på måndag. Dessutom är det studiedag på tisdag, NP på onsdag, Stockholm på torsdag och NP på fredag. Väldigt lugn vecka med andra ord!
 
senaste på instagram - @sandranorrby