GYMNASIEVALET

Jag valde till gymnasiet förut, det blev Samhäll i Tibro som 1:a, Handel i Skövde som 2:a och Ekonomi i Tibro som 3:e. På individuellt val tog jag Fotboll. Har ändrat mig hur många gånger som helst men nu blev det så här. Om jag skulle ångra mig igen är det ju bara att välja om sen. Vad har ni valt?


Dag 12

Känner att mitt rum är för fult för att visas upp här så jag går vidare med nästa, hehe.
 
 
Dag 12 - Det här älskar jag med mig själv
Sånt här är så himla svårt, känns som man skryter men ja, jag är väl inte den som älskar mig själv men jag tycker att jag duger som jag är. Vill inte ändra på mig på grund av nån annan. Jag är som jag är :)
 
 
 

2013-01-25

ÄNTLIGEN HELG!!
Som jag längtat, hela veckan har jag längtat! och provet gick bra tror jag!
Ikväll blir det myskväll med familjen.
 
 
 

E.L.F

Jag vill beställa lite saker från ELF som är ett väldigt billigt men bra märke på smink.
Här är lite smakprov på vad jag vill beställa.
 
 
 
 
 
1. Kabuki Face Brush: En borste som kan användas till puder, foundation och bronzer.
 
2. Blush Clolour Tickled Pink: En rouge i en fin rosa färg, har letat efter en sån här färg länge och jag älskar den här färgen!
 
3. Stipple Brush: Kan också användas till både puder och foundation, jag kommer dock att använda den till foundation om jag beställer den.
 
4. Blending Eye Brush: En borste som används till att sudda ut skarpa kanter på ögonskugga.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

90 DAGAR KVAR
Mer Nytt!
New in


18 januari 2013

Idag var vi på Fågelvik och kollade på 2 program som man fick välja. Jag kollade på Samhäll och Ekonomi. Fastnade faktiskt för Samhäll, det låter väldigt mycket pugghäst, men det är det inte. Det verkade faktiskt kul. Speciellt media-inriktningen! Dessutom var maten jättegod. Jag trodde aldrig jag skulle säga det men som det känns nu tror jag att jag kommer välja Samhäll. Men som ni märker så ändrar jag mig hela tiden. Måste tänka över detta nu.

Här är jag idag. Tröjan är ny, kommer bilder lite senare.
Ny Header

Nu har jag fixat en ny header!
Tryck på F5 om du inte ser den.
 

16 januari 2013

Idag har jag varit på Västerhöjd på typ öppet hus kan man säga. Kollade på Handel och LIU (Lokal Idrottsutbildning) som jag förmodligen ska ta på i-val. Blev lite säkrare inför valet så som det är nu ska jag nog gå Handel.

Vad ska ni välja? :)

Today.

Dagen har bestått av 2 timmars futsalträning, riktigt jobbig träning men hur kul som helst! Har bara vilat efter det men måste plugga lite nu.

På tal om ingenting så har jag världens ångest över gymnasievalet och allt. Eller, egentligen tror jag att jag har bestämt mig men ibland skulle jag bara vilja dra tillbaka tiden några år när man inte hade så mycket viktiga val.


12 januari 2013

Idag är det 100 dagar kvar tills jag åker upp till Stockholm för att se Justin Biebers första konsert i Sverige, känns helt ofattbart, fattar inte att jag verkligen ska se honom.

:)


Messy Hair Bun

 


Mål 2013

Träna mer
Börja träna mer på egen hand, alltså jag tränar ju fotboll men jag ska ut och springa mer och träna på gym. Jag vill hålla mig i form för det är då jag mår som bäst.
 
 
 
 
Äta nyttigare
Äta mer grönsaker, minska på godis och fika, inte småäta osv.
 
 
 
 
♥ Spara pengar
Inte slösa bort mina pengar, utan spara dom till viktiga saker. Skälvklart ska jag shoppa och så men jag ska försöka att spara mer än vad jag har gjort 2012.