Bilder från Gotland

Blev inte så jättemånga bilder, dom jag tog är från Holmhällar...
 
 
 

Hemma

Eftersom det skulle blir åskväder när vi egentligen skulle åka hem (på måndag) så bokade vi om och åkte hem igår istället. På vägen hem tänkte vi stanna på Ikea i Jönköping men när vi kom dit så var det stängt för det var översvämmning där inne. Precis när vi stog där och tänkte gå in så kom det fram en reporter från Expressen och ville ta kort på oss. Hahaha usch hoppas att det inte kommer med...
 
Bilder från Gotland lägger jag upp i ett eget inlägg! 

Update från Gotland

Har varit här på Gotland i 4 dagar nu, jag bor hos min farfar för er som inte visste det. Första dagen var vi och badade i Ljugarn på östra sidan av ön och andra dagen var vi i Nisseviken som ligger precis där farfar bor typ. Igår var det mulet så då åkte vi in till Visby. 
 
 
Ljugarn
 
 
Bild från Visby
 
 

 

17 juli

Vädret är på topp och det är två dagar tills min födelsedag. Lyssnar på sommarmusik och bara degar. Ungefär så ser mina dagar ut. Bloggen kommer lite i andra hand, hoppas ni förstår det!
 
sommarinspo ♥
 
 
 

13 juli

Underbar dag, underbart väder. Vart i Örlen med pappa och Sebastian idag, så himla skönt!
Dessutom är det bara 6 dagar kvar tills min födelsedag och om en vecka drar jag till Gotland.
 
 
 
 
 

i love it

 
 

Tjörn & Orust

Igår åkte jag till Tjörn och Orust över dagen med familjen och morfar. Morfar ville inte ha någon ''sak'' när han fyllde år så vi drog med honom dit istället. Vi åkte bara runt lite, stannade lite här och där och åt i Skärhamn. Jättemysigt!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Skadevi

I helgen var det Skadevi Cup och vi spelade ganska bra till en början och vi kom 2:a i gruppen och gick till A-slutspel. I åttondelsfinalen mötte vi Team Nes från Norge och så bra som vi spelade den matchen har vi inte spelat på länge, vi vann med 2-0 och tog oss vidare till kvartsfinal. Där mötte vi Ytterby, de var helt enkelt bättre än oss och vi förlorade med 3-1. Finalen stod mellan Ytterby och Hässelby. Hässelby vann med 4-1 och där spelade min syssling, så nu har både hon och jag vunnit Skadevi haha!
 
Bild från Skadevis hemsida