Idolfredag

Sitter just nu och tittar på idol med choklad och lite frukt att äta. Har tänt några ljus och bara myser.

De här bilderna tog jag imorse när jag gick till skolan. De är helt oredigerade. Himlen var så fin så var bara tvungen att ta några kort, haha!
Glad fredag!

Vet ni vad jag precis fick reda på?! Att Justin's film kommer på bio 19 december!! Jag ska lätt gå på den! 
Utöver denna glada nyhet så är det fredag idag vilken betyder helg och det gör mig ännu mer glad! Svävar på moln just nu! 


Slapp dag

Började skolan kl.10 idag och var hemma igen kl.12.40, med andra ord en väääldigt kort dag. Vi hade ingen Naturkunskaps-lärare så jag åkte hem. Det blev bara två lektioner idag, svenska och idrott.
När jag kom hem så lade jag mig i soffan och tittade på Teen Wolf, har blivit helt fast i den serien! Rekomenderas starkt! Sedan dess har jag knappt rest mig från soffan och jag ligger här än... Lite slapp kanske...
 
Så här såg jag ut idag...

Biomys

Igår var jag och 5 andra tjejer på Hunger Games: Catching Fire på bio. Det var jag, Fanny, Pia, Maja, Elin och Julia. Först gick vi till Pim's och åt, hur mysigt som helst! Jag åt hamburgare och det var galet gott! Sedan när klockan närmade sig 21 då bion började så tog vi en sväng förbi Hemmakväll på vägen. Bion var grymt bra, 5/5! Hade en kanonkväll!


Mys


HEJA SVERIGE

Efter skolan idag så fick jag ta en stund till att plugga. Jag har prov på både torsdag och fredag, och imorgon kväll ska jag på bio med några kompisar. Vi ska se Hunger Games: Catching Fire! Gaahh, ska bli sjukt kul att se den!
I alla fall, om typ en timma börjar fotbollen (Sverige-Portugal såklart) och jag kommer sitta bänkad framför tv:n som vanligt. Hoppas att Zlatan är i toppform! HEJA SVERIGE!!
 
 
 
 
 
 
 
 

It's over

Nu har jag tittat klart på Gossip Girl, har sett alla avsnitt nu. Helt klart min favoritserie! Har fått ett tips att kolla på Teen Wolf, men känner mig lite sugen på The Carrie diaries också.. Om ni har något tips så får ni mer än gärna kommentera! 
 
Veckan har varit fullproppad med prov, hela 3 stycken! Så veckan har i stort sett bestått av plugg, och därför har bloggen hamnat åt sidan. Nästa vecka har vi ett prov och är lediga på fredag så det blir en hyfsat lugn vecka tror jag. 
 
 

Today's outfit

Så här ser jag ut idag, har på mig en ny t-shirt som jag köpte när jag och mamma var i Göteborg på lovet. Väldigt enkel men fin tycker jag!

NovemberSorry

Bloggningen är inte på topp just nu, hittar ingen inspiration till att blogga och vet inte riktigt vad jag ska skriva om. Det händer inte så mycket nytt i mitt liv.

Igår var Linn och Alice här hos mig och vi hade roligt som vanligt även om det inte riktigt blev som vi hade tänkt. Saknar dom så mycket och ibland är det riktigt jobbigt att inte träffa dom lika ofta som förut. Gick liksom från att träffas varje dag till att träffas typ varannan vecka.

Nu ska jag ta och titta lite Gossip Girl.