New ♡


Måndag

Helgen har bestått av fotboll, shopping och handbollstittande. I lördags spelade vi sista seriematchen med vårat 97/98 lag, mot Skara. Lite sorgligt men ser samtidigt fram emot att spela med seniorerna också! Matchen slutade i alla fall 2-2 och vi blev 3:a i serien medan Skara kom 1:a. 
Efter matchen åkte jag och mamma in till Skövde för att köpa en jacka till mig. Förutom jacka köpte jag även en blå stickad tröja.
 
 

Svar på kommentar
Svar: Nej, det har jag inte. Jag tycker inte att det behövs eftersom folk kan fråga mig saker här på bloggen eller i verkligheten. Tack för kommentaren!

Fredag

Fick en kommentar om jag kunde visa hur mitt rum ser ut. Just nu håller jag på och gör om lite så det är inte så kul att visa hur det ser ut just nu, men jag lovar att göra det snart! Tänkte då att jag antingen visar i en video eller med bilder, det får vi se.

För övrigt är det väldigt skönt att det är helg nu, hade samhällsprov idag och fick skrivkramp efter typ 3 frågor... Imorgon är det fotbollsmatch som gäller, sista seriematchen med 97:orna.
OOTD
Friday

Äntligen helg! Sitter just nu här vid datorn och vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Får se vad som händer och sker så att säga. Helgen kommer att bestå av fotboll i stort sett. Imorgon ska jag sitta på bänken på a-lagsmatchen och på söndag har vi match med 97-laget i Alingsås. 
 
 FOLLOW ME, NOW I FOLLOW YOU BACK! | via Tumblr
 

19 september

Sovmorgon, film på svenskan, idrott och naturkunskapsprov samanfattar min skoldag ganska bra. När jag kom hem satt jag vid datan lite och pluggade spanskaglosor. Om typ en timma är det fotbollsträning som gäller!
Igår var det match med u-laget mot Våmb, blev 2-2. Om vi hade vunnit den matchen hade vi vunnit seriem men nu kom vi tvåa. Jag är glad idag för imorgon är det fredaaaaag!
Sextonde september

Först och främst vill jag bara skriva att min bror körde upp för körkort idag och klarade sig! Så idag har vi firat med tårta. Annars då? Resten av dagen gick åt till plugg och nu sitter jag och tittar på Idol. Imorgon är det skola som vanligt och då får vi äntligen våra skoldatorer!


Lördag

Jag åkte till Alice med Linn till slut igår. Fastnade dock i en bilkö hem från Skövde, det hade varit en olycka, så det blev lite senare än vad jag hade tänkt. Jag och Linn sov där och imorse gjorde vi pannkakor och satt och åt dom ute i solen. Riktigt mysigt! Gillar dom där tjejerna sjukt mycket och det är så kul att vi har hållit kontakten nu på gymnasiet. Vet inte vad jag skulle göra utan dom! I alla fall, kom hem ganska nyss och nu sitter jag och tittar på tv.
Äntligen helg!

Idag har varit en bra dag! Mediaprovet gick jättebra (tror jag) skolfotot blev hyfsat (tror jag) och vi fick reda på att vi får datorerna nästa vecka! Ska som sagt in till stan snart och sen om det blir tid över ska jag kanske träffa Linn och Alice, vi får se! Så här såg jag ut idag, hade dock utsläppt hår i skolan.


Fredaaaaag

Ska precis gå till skolan nu och idag vankas skolfoto, mediaprov och spanskaläxa. Ska bli skönt att gå hem sen och känna att det är helg! Efter skolan ska jag nog in till stan och köpa nya målvaktshandskar. 
Imorgon ska jag äntligen träffa Linn och Alice, det är hela 2 veckor sen sist. Saknaden är stoooor.
 
we heart it
 
 
 
 
 

Nya iphone 5s

Iphone 5s kommer snart lanseras och min favorit är helt klart den guldiga varianten. Väldigt fräsch enligt mig!
 
 
 
 

12 september

Igår blev det ingen bloggning för mamma fyllde år och jag pluggade lite också. Idag var det sovmorgon och vi hade bara 3 lektioner, eller 2 lektioner + gympa kan man säga. På gympan sprang vi hörnebospåret, jag har inte vart ute och sprungit på typ ett år men ändå kom jag runt på 13 minuter, och då gick jag inte 100% heller. Så jag är nöjd! Ikväll är det fotbollsträning som gäller.
 
Arkivbild från min instagram @sandranorrby
 
 
 

Håltimma

Har haft specialidrott nu på morgonen och nu sitter jag hemma och äter vindruvor. Så himla skönt att bo så nära så man bara kan gå hem på håltimmar. Ska som vanligt gå till skolan vid 11 för att äta innan nästa lektion börjar. 
Allt rullar på som det ska, det enda som saknas är mina underbaringar. ↓ Saknar dom så sjukt mycket!
 
Bild från Linns instagram.
 
 
 
 

9 september

Har spelat match både igår och idag. Igår med mitt lag (97orna), det blev förlust med 1-0. Idag dpelade jag med u-laget mot Fågelås och det blev vinst med 6 eller 7-0 tror jag... Jaja, imorgon är det skola som vanligt och träning på kvällen. Work hard, play hard!