Önskerubrik - mitt favoritminne

Oj, jag har jättemånga grymma minnen men jag har ett som skiljer sig från de andra och som är ganska oslagbart. Jag pratar om när jag såg Justin Bieber i Globen, helt ärligt bästa kvällen i mitt liv.
Morgonen när biljetterna släpptes satt jag i kö på datorn i typ 1 timme men ändå lyckades jag inte få tag i biljetter eftersom de såldes slut på 40 sekunder. Så då trodde jag verkligen att det var kört.
Men jag började kolla runt efter biljetter på andrahands-sidor och jag hittade Golden Circle biljetter, alltså området längst fram vid scenen. Priset var mycket högre än på Ticnet men jag tyckte det var värt det i alla fall. Detta var typ vid jul 2012 så jag försökte få mina föräldrar att köpa en biljett till mig i julklapp, vilket jag fick! Jag var så himla glad!
Konserten var 22 april 2013, alltså för exakt ett år sedan, och jag var så nära att jag kunde se hans ögon! Herregud, det känns som om jag har drömt allt detta... Kommer fortfarande ihåg känslan när han kom ner på sina vingar och hela Globen went nuts! Helt crazy, best night of my life!
 
Jag filmade allt men den filmen är väldigt lång + att jag har lagt upp den innan, så här är höjdpunkterna som jag hittade på YouTube. Enjoy!
 
 Spola fram till 3:00 på den första
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback