Last Day Of Summer

Imorgon börjar skolan och sommarlovet är officiellt över. Fy vilken jobbig tanke! Samtidigt ska det bli kul att komma tillbaka och träffa alla som man knappt inte har träffat på hela sommaren. Det ska bli kul!
Jag tänker nu samanfatta min sommar i lite text och mycket bilder.
 
 
JUNI
 
Juni bestod av studentfirande av Sebastian, hans studentbal, åkte nedcabbat med Linn och Alice, började jobba med mitt och Linn's företag, vi solade en del och jag var på The Fault In Our Stars med Alice.
 
 
JULI
 
 
Oj, hade många bilder från Juli... 
En hel del bakning, tältade på Alice strand med mina girls, var och badade ett antal gånger i Vättersvallen, någon gång med Alice, någon gång med Linn. Var i Uddevalla och hade roadtrip på västkusten.
Jag fyllde år, var i Djäknesundet med Alice, åt en hel del glass, cyklade till Alice sommarstuga, fick mina älskade Levi's shorts och var i Göteborg med Linn och Alice.
 
 
AUGUSTI
 
 
En hel del solnedgångar som ni ser, jag var på Liseberg, bakade ännu mer till företaget, myste på bryggan hos Alice med Alice, Irma och Linn. Fotade och tog en långpromenad samt en barfota-promenad med Alice.
 
 
När jag samanfattar sommaren så här så märker jag vilket underbart sommarlov jag har haft. Även fast jag har jobbat massor och tjänat en hel del, så har jag ändå hunnit med att göra roliga saker! 
Hands down, sommaren 2014.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback