Jul med mina babes

 
Igår kväll firade vi jul hemma hos Alice, hur mysigt som helst. Det var lite kaos innan vi till slut kunde ta oss ut men kvällen var helt amazing så det gjorde ingenting. Vi bytte julklappar, lyssnade på julmusik, åt julgodis, pratade och åt pizzamackor på golvet.
Love you girls!
 
 

Jullov

Idag gick vi på jullov efter ännu en termin. Jag kan inte fatta att exakt halva gymnasietiden har gått, och att jag bara har 3 terminer kvar på Fågelvik. 
Dagen började med en julkonsert som var hur fin som helst och efter den var man fri att gå. Så resten av dagen har jag slappnat av och kollat på serier och försökt ta in att jag ska vara ledig resten av året.
Ta vara på ledigheten ni också, det förtjänar vi!

Future

 
Jag funderar ofta på vad jag vill göra i livet, vad jag vill hinna med, vart jag vill resa, vad jag vill göra efter studenten och så vidare. Jag vet att jag vill resa massor, samla massa minnen med mina närmaste vänner och så men för att ha råd med det måste man ju ha pengar. Och där har vi mitt problem, jag har ingen aning, jag snackar noll koll på vad jag vill jobba med. Så varför inte kombinera? Jobba utomlands låter helt underbart i mina öron just nu. Tänk att kunna åka runt och upptäcka hela världen och samtidigt tjäna pengar på det?
 
Tänk dig ett jobb på ett café utmed stranden i LA eller i en butik i London eller någonstans i Australien eller Sydafrika eller New York eller Hawaii...... Och på fritiden kan du ligga på stranden, shoppa i helt nya, främmande affärer, skaffa vänner från hela världen, surfa, snorkla och få världens finaste bränna.
Listan är lång och jag blir helt sprallig bara jag tänker tanken.
Kan jag få åka nu?
 
 
 
 
 

Queen B

När jag kikade runt på YouTube i morse snubblade över den här kortfilmen som Beyoncé har gjort. Tyckte den var väldigt fint gjord och sjukt inspirerande, och själva Beyoncé är ju typ världens vackraste människa så jag tycker att ni ska ta er en titt, ni kommer inte att ångra er, trots att den är drygt 11 minuter lång!
 
 
  
 
 
 

Tired of being tired

Det är inte ofta jag är hemma från skolan, men idag kände jag mig verkligen inte fit for fight. Om jag minns rätt så sov jag absolut ingenting inatt, och när klockan ringde imorse hade jag världens huvudvärk. Senare visade det sig att jag hade lite feber också.
Så min dag hitills har bara bestått av sängliggande framför The Maze Runner och The Vampire Diaries.
Jag klagar inte.