Good day

Var lite skeptisk till den här dagen imorse men den slutade faktiskt riktigt bra. Solen skiner, jag är hur glad som helst och har nästan inget att plugga på. Det är ingen fys ikväll så jag har all tid i världen att bara ta det lugnt. Hur skönt?! 
 
 
Knäppte ännu en bild på solen igår på väg hem från matchen i Mariestad som för övrigt gick jättebra, vinst med 6-1!

Tipp Topp

Åh den här dagen alltså! Matchen mot Skultorp var helt underbar, vi vann med 4-0 och spelade väldigt bra ibland. Solen stekte och det var nog närmare 15 grader ute. Alla utom jag som är målvakt spelade i enbart shorts och T-shirt! 
Nu ska jag iväg till morfar för lite kalas, han fyller 71 år imorgon men jag är inte hemma då eftersom vi har match imorgon igen.
Önskerubrik - 5 saker som gör mig glad

SPELA FOTBOLL
 
 
LINN OCH ALICE
 
 
SHOPPING
Spring Outfit

 
 
 MAT
 
 
 
SOL OCH VÄRME
 
 
 

Smile

 
Dagen har bestått av skola och plugg. Om ett par timmar är det dags för fotbollsträning och jag är huuuur taggad som helst. Har inte tränat på en hel vecka! I tisdags kunde jag ju inte träna eftersom jag var i Göteborg.
Imorgon är det fredag vilket gör mig väldigt glad eftersom jag förmodligen ska träffa Linn. Saknar min bästi väldigt mycket! 
 
 

Önskerubrik - Jag när jag var liten

Bildbomb på lilla mig när jag var 1-2 år
 
 
Sista bilden är på mig och min farmor, saknar henne jättemycket, älskade farmor.
 
 
 
 
 
 

En dag i götet

Idag var det ingen vanlig skoldag utan våran klass åkte till Göteborg för att se en teater. Det var faktiskt ganska kul även om vi inte fick någon fritid till att gå och strosa. Det var skönt att komma bort från skolan och göra något annorlunda.
Jag har fått in några önskerubriker men skulle bli väääldigt glad om det kunde trilla in några fler! Så kom igen nu!
 
 

Önskerubrik?

Sitter för tillfället och gör ingenting. Jag har inget direkt att plugga på, träningen ikväll är inställd vilket gör att jag inte har något att göra. Jag blir lätt uttråkad och vill alltid ha något att göra!
 
Så, därför har jag fått en idé! Istället för en hederlig frågestund så tänkte jag, önskerubriker! Det går alltså ut på att ni ska kommentera en rubrik som jag ska skriva ett inlägg om. Det kan vara precis vad som helst så låt fantasin flöda! 1, 2, 3 KÖR!!
 
 
 
 
 
 
 

Perfect sunday

Solen skiner och snart ska jag iväg och spela fotboll i Tidaholm. En film har jag hunnit med att se också, Love and Honor hette den, och den var väl helt okej. Lite förutsägbar kanske. Liam Hemswotrh var en av huvudpersonerna så det var ju positivt i alla fall... ;)
Jaja, min söndag har varit riktigt lugn och skön, ingen söndagsångest här inte. Hur har eran varit?
 
Untitled
 
 
 

Relax

För första gången på ganska länge så känner jag mig inte stressad. Skolan har tagit mycket av min energi och jag har inte riktigt hunnit med att slappna av ordentligt, så idag har jag en sån där riktigt slapp dag. Jag var dock iväg till fotbollsplanen förut och tittade på min brors match men nu sitter jag och tittar på One Tree Hill. Hoppas alla har en bra lördag!

Finally Friday

Även om skoldagen var ganska tuff med både naturprov och matteprov så tog jag mig igenom den. Det kändes så skönt när skoldagen var över och jag kände att proven gick hysat. Det var en glad men väldigt trött Sandra som kom hem!
Vid 18-tiden åkte jag ut till Alice för fredagsmys med både god mat och frukt och choklad. Hade jättemysigt! Nu har jag precis kommit hem och ska titta lite på tv.


Hej tisdag

Gick i skolan mellan halv tolv och tre, ganska lugn dag med andra ord. Nu sitter jag här och försöker förstå mig på naturkunskapsprovet vilket går sådär. Snart väntas fotbollsträning och jag är väldigt sugen på att testa mina nya fotbollsskor, håller tummarna för att jag slipper skoskav..

New in
Sunday evening

Söndagsångest? NOPE. Inte idag! Jag har nämligen studiedag imorgon vilket känns huuuuur skönt som helst!
 
Som jag skrev häromdagen så var jag inne i stan igår för att köpa mig ett par nya målvaktshandskar. Dessutom lyckades jag efter många om och men bestämma mig för ett par fotbollsskor också. Mina gamla hade jag haft i typ 3 år om jag minns rätt, så med andra ord så behövde jag verkligen ett par nya. Jag har inte haft tid till att ta kort på allt idag men det kommer jag förmodligen ha imorgon, så håll utkik!
 
 
inspo-collage i brist på andra blider

Pluggsöndag

Som rubriken lyder så kommer denna söndagen bestå till viss del av plugg. Jag har två prov i veckan och har ganska mycket annat att göra i veckan så tänkte att det var dags att börja i tid. Själva pluggandet går i och för sig inte så bra så jag tog precis en paus och gick ut en sväng. Det blev en nästan 3km lång promenad. Nu, back to plugget!

Fredagsmys


Gjorde iordning en Caesarsallad med mamma som vi precis har ätit klart med resten av familjen plus morfar. Ikväll blir första kvällen på länge som det blir vanligt fredagsmys med familjen. Där är skönt det med ibland!
Imorgon ska jag in till stan för att köpa målvaktshandskar och kanske nya fotbollsskor, det beror på om jag hittar några som jag tycker om. Jag hoppas på att få med mig lite nya vårkläder hem också!