Mockingjay part 1


Min fredagskväll spenderades i Skövde med 6 härliga tjejer. Först gick vi till Pim's där vi hade bokat bord och åt jättegod mat. Sedan gick vi vidare mot bion och Hunger Games Mockingjay part 1. Den var så himla bra! 
Sammanfattar kvällen som en kanonkväll.

Nu sitter jag i bilen påväg mot Jönköping för lite shopping på A6 och Ikea. Vi hörs!TVD & samhällsplugg

Egentligen borde jag ha Samhällsboken uppslagen och plugga till provet men The Vampire Diaries lockade mer så istället sitter jag och tittar på det inlindad i favoritfilten. Provet får bli ett senare problem helt enkelt.
Lagfest

Igår var det avslutning/lagfest med laget som gällde, hela eftermiddagen och kvällen. Vi spelare var utklädda till poliser och tränarna till fångar. Vi befann oss i Rankåsstugan och hade massor med aktiviteter och lekar, bl.a. en mordgåta, dricklekar, mata-tränarna-med-äckliga-saker med mera. Hur roligt som helst! 

Fredagsglad

Vet inte vad det är men jag har känt mig sprudlande glad hela dagen. Så fort jag vaknade imorse kände jag att det skulle bli en bra dag. Och det blev det!
Kort skoldag, med lektioner jag tycker är helt ok, en slapp eftermiddag, lite mysig shopping med mamma, träffade Linn en väldigt kort stund, åt god kvällsmat och nu ikväll har jag bara suttit i soffan och ätit godis framför idol. 

Helgen ser förövrigt ut att bli kanon! Lagfest imorgon och kanske lunch på en restaurang med familjen på söndag. 

Alexander Wang

Wang for H&M
 
Som många av er säkert redan har sett så har H&M ett samarbete med Alexander Wang. Jag gjorde ett collage i Polyvore med lite saker som jag tycker om från kollektionen. Tryck på bilden för att komma till länkarna.

Kaffemåndag

Jag sov nästan ingenting inatt eftersom det var helt omöjligt för mig att somna. Därför var det hur skönt som helst att vi bara hade en lektion idag och fick sluta innan lunch, jag åt dock i skolan ändå eftersom maten är så god...
Nu sitter jag här med en kaffekopp och pluggar spanska. Ungefär så roligt har jag denna måndag.
If i stay

Igår åkte jag in till Skövde med mamma och pappa för att inhandla lite nya möbler och vi fick med oss en del. Resten av dagen tog jag tid till att bara ta det lugnt och slappade i soffan hela kvällen. Jag tittade på en jättefin film som nyss kom ut på swefilmer. Den är baserad på en bok jag har läst som heter If i stay, och ni bara måste se den! Så fin!
 
 
 
 
 

Ordinary monday

 
Två bilder med fullkomligt usel kvalité får pryda detta inlägg. I skrivande stund har jag precis pluggat lite spanska och ska gå över till ett avsnitt av The Vampire Diaries. Jag tycker ändå att jag har lyckats göra det bästa av denna tråkiga, gråa måndag genom att tända massor av ljus och tagit på mig myströjan och mysstrumporna. Känner mig ändå hyfsat glad med tanke på att det är måndag efter lov.
 
Hoppas ni har en lika mysig måndagskväll som jag har, det är ni värda!