Friday Capuccino


Åkte till Hjo för en fika på Vete & Råg i eftermiddags med familjen. Det var jättegott och jättemysigt! Efteråt gick vi och strosade lite och sedan bar det hem till Tibban igen. 
Update

Hela höstlovet har snart gått och tiden har bara rusat iväg. Nu i efterhand känns det som om jag inte har hunnit med alls mycket. Förutom en övernattning hos Alice och en shoppingtur i stan har jag mest suttit inne och myst framför serier om jag ska vara ärlig, därav den dåliga uppdateringen. Det har varit rätt skönt det med dock, att bara ta det lugnt.

Selfie i brist på bilder
Happy Birthday Alice

Idag fyller min underbara vän Alice 17 år!
Vi har bara känt varandra i 5 år men det känns som jag har känt dig i hela mitt liv. Jag är så glad att jag har dig, ha en awsome födelsedag! GRATTIS ALLO!!!
 
 
 
 

Ljusvandring


Igårkväll var det ljusvandring här i Tibro. Jag, Linn och Alice tänkte att det kunde vara mysigt så vi gick en liten sväng. Och det var faktiskt rätt så mysigt! Hade inga stora förväntningar eftersom det är Tibro vi pratar om, men det var helt okej!
Med de bästa

Igår kom mina två underbaringar, Alice och Linn, till Fågelvik och väntade på att jag skulle sluta. Ville bara att klockan skulle bli 4 så jag kunde krama dem. De senaste veckorna har varit extra tuffa för oss allihop och då är det extra viktigt att ha sina bästa vänner nära till hands. Anyway, vi gick hem till mig och pratade oavbrutet om precis allting. Vi hann med att baka en kladdkaka som blev helt okej även om vi råkade ha i dubbelt så mycket socker...
Sen satt vi i soffan och babblade på och det kändes verkligen sååå skönt att bara släppa allt. Jag älskar dessa två så himla mycket. De betyder allt för mig, och utan dem vore jag inget.
 
Mess with them and you mess with me.
 
Massa bilden från arkivet, bara bra minnen.
 
 

When the leaves fall down

Idag har jag hunnit med en hel del. Började med att plugga lite matte och sedan åkte jag och mamma ut och övningskörde. Det gick bra faktiskt, kul att det går framåt liksom. 
När solen var påväg ner förut gick mamma med mig ut på en pw på 4km. Det var så fint med alla höstiga färger, kolla bara...
Så mycket känslor

Mitt humör och mina känslor går upp och ner för tillfället, jag har inte haft någon vidare lust till att blogga utan har fokuserat på livet som helt enkelt har kommit emellan.
 
Igår kom mötte jag Linn som hade tagit sig till Fågelvik när jag slutade. Vi gick hem till mig och strax efter det kom Alice också. Det är så skönt att prata med dom, jag slappnar verkligen av då. Och eftersom vi inte träffas varje dag längre är det desto roligare när vi väl träffas.